Hooglanders - Heemskerkerduin De Bazaar

Paard rijden

Wilt u een paard huren voor een mooie duinrit? Dan is Manege Heemskerk een echte aanrader. Een tip hierbij is om richting Bakkum te gaan naar de Johanna's Hof. Hier kunt u de paard op stal zetten en genieten van heerlijke broodjes. Neem wel een halster mee.


Manege Heemskerk
Johanna's Hof

Golfen

Genieten van een heerlijk dagje golfen? Dit kan bij de Heemskerkse Golfclub. Bent u bereid om ca. 10km verder te reizen dan kunt u ook terrecht bij de grootste golfbaan van europa in Spaarnwoude. U kunt in Spaarnwoude niet alleen golfen maar in het recreatiegebied kunt u ook skeeleren, fietsen en zwemmen in natuurwater.


Heemskerkse Golfclub
Golfbaan Spaarnwoude

De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al ruim 30 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en bestaat uit verschillende marktdelen; ‘Zwarte’ Markt, Oosterse
Markt, Grand Bazaar, Computermarkt, Hal 30 en Buitenmarkten. Elk marktdeel
koestert zijn eigen cultuur, sfeer en karakter en herbergt een eigen kenmerkend aanbod. De Bazaar is elk weekend geopend.


De Beverwijkse Bazaar

Tennis

Tennis is na voetbal de populairste sport. In Nederland zijn er ruim een miljoen
mensen die deze sport beoefenen. Bij Sportcentrum Heemskerk hebben ze 9 indoor-banen (tapijt) en 6 verlichte buitenbanen (kunstgras) die u kunt huren. Ook squashen of een potje snooker behoren hier tot de mogelijkheden.


Sportcentrum Heemskerk